Madrid: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Madrid''' ya iku kutha krajan lan kutha paling gedhé ing [[Spanyol]]. Kutha iki dumunung ing aliran [[Kali Manzanares]] ing bagéan tengah nagara Spanyol. Padunung ing kutha sing jembaré 607 km² iki kurang luwih ana 3,228 yuta jiwa ([[Juli]] [[2005]]), nanging yèn tlatah metropolitané mèlu di itung bisa nganti 5,843 yuta jiwa. Panggonan lan sajarah ndadèkaké Madrid minangka pusat kagiatan [[finansial]] lan [[pulitik]] ing [[Ujung Iberia]], luwih-luwih sawisé pulih iklim [[dhémokrasi]] ing taun [[1975]] lan integrasi jroning [[Uni Éropah]].
 
Walikota Madrid ya iku [[AlbertoManuela Ruiz-GallardónCarmena]]. Padunung Madrid asring uga diarani ''madrileños''.
== Sajarah ==
<!--
1

besutan