Grabagan, Tuban: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
alih kategori using AWB
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(alih kategori using AWB)
{{Kacamatan
{{kacamatan
|nama jeneng = Grabagan
| dati2 = Kabupatèn
|nama jeneng dati2 = Tuban
| jembar =
|luas=- km²
|penduduk padunung = -
| cacah dati4 = -
|kalurahan=-
|nama jeneng camat = -
|kepadatan kapadhetan =- jiwa/km²
| angka BPS =
| propinsi = Jawa Wétan
}}
'''Grabagan''' iku [[Kacamatan]] ing [[Kabupatèn Tuban]], [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]].
 
==Désa/Kalurahan==
 
==Pranala jaba==
 
{{Kabupatèn Tuban }}
 
 
 
{{kacamatanKacamatan-stub}}
352.737

besutan