Perang ing Kurukshetra: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Persiapan perang: akeh -> akèh using AWB
c (→‎top: kabeh -> kabèh using AWB)
c (→‎Persiapan perang: akeh -> akèh using AWB)
 
== Persiapan perang ==
[[Kresna]] ora nyanggupi perang dhewekan. Dheweké ngajokaké pilihan karo Pandhawa lan Kurawa, yèn salah siji bisa njaluk widyabalane Kresna sing akehakèh lan salah siji oleh migunaake tenagane Kresna. OLeh kesempatan kaya mangkono [[Arjuna]] lan [[Duryodana]] lunga menyang [[Krajan Dwaraka|Dwaraka]] kanggo milih salah siji saka rong pilihan mau.
 
Duryodana pinter ing pulitik, jenius ing bidang pulitik, banjur dheweke milih tentarane Kresna. Dene para [[Pandawa]] sing diwakili Arjuna, milih tenagané Kresna sing bisa ngadhani lan njaluk supaya Kresna maju perang tanpa gaman. Sri Kresna gelem marang panjaluké pandhawa.
352.737

besutan