Widyawati: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: beda -> béda using AWB
c (→‎top: akeh -> akèh using AWB)
c (→‎top: beda -> béda using AWB)
Widyawati ngungkapaké yèn dheweké anduweni akèh pertimbangan kang dadi alasan dheweké pengin memerani ing sijining film kang sadurungé wis diputer.<ref name="Widyawati 2">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/widyawati-saya-bukan-orang-baru.html Gosip Widyawati] dipununduh tanggal 20 Juli 2011</ref>
Kanggoné ana telu prakara kang kudu diperhatikaké kanggo dadi bintang film kang berkualitas.<ref name="Widyawati 2"/>
Bojone almarhum Sophan Sophiaan iki nambahké yèn kang dikarepké ya iku lamun setitik scene tanapi anduweni nilai luwih, lan ing film iki Widyawati ngrasakaké hal kang bedabéda lan akèh tantangan.<ref name="Widyawati 2"/>
Meski film iki tau difilmke ing taun 70an tanapi Widyawati ora terpaku karo apa kang wis ana, dheweke pengin weruh versi awal mung kanggo pembanding.<ref name="Widyawati 2"/>
 
352.737

besutan