Sekolah dhasar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Permasalahan: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB
c (→‎Permasalahan: akeh -> akèh using AWB)
c (→‎Permasalahan: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB)
 
== Permasalahan ==
Amerga letak geografis Indonésia, dadi masalah sing paling gedhegedhé ya iku pemerataan guru ing laladan-laladan kang terpencil. Parahe manèh, déné pamaréntah nyebutna manawa akèh guru sing wis diangkat dadi [[PNS]], nanging isih akèh uga guru kang durung kaangkat dadi PNS. Ditambah manèh ana uga guru sing digaji namung <u>+</u>Rp. 100.000,- sesasi.
 
== Deleng uga ==
348.872

besutan