Pisuhan: Béda antara owahan

265 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
 
Seletmu
 
saderengipun nyuwun ngapunten ingkang katah, nggih...
sakmenika pisuhan saking daerah Tulungagung Ingandaya :
 
Silèt Kobong
 
Tempek Mireng
 
Konthol ABÖH
 
ITIL / Itil Kuro / Itil nJeprak), itil = klitoris
 
TUROK / Turok Kebo
 
CELEH KEPLEH, CELIR KIPLIR (klitoris ingkang sampon kados bekicot)
 
Ing Pucuk Wetan pisuhan paling lazim samenika 'Celeng'
6

besutan