3 Diva: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB)
 
Miturut [[Jeffry Woworuntu]] garwané [[Ruth Sahanaya]], 3 Diva iku format acara kang sebeneré dudu grup kaya [[Elfas Singer]] utawa [[Manhattan Transfer]].<ref name="Diva 2">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/jeffry-woworuntu-tiga-diva-bukan-grup-musik.html berita 3 Diva] dipununduh tanggal 23 September 2011</ref>
Kabeneran ana telung [[penyanyi]] ing program kasebut mula digawé 3 Diva, sawisé program kasebut bubar isih ana pengaruhprabawa kang gedhe, mula wusananré dilaksanakaké terus, lan masarakat meruhi yèn 3 diva iku grup anannging sabeneré dudu.<ref name="Diva 2"/>
 
Sadurungé para anggota 3 Diva nganggo kajayaané dhéwé-dhéwé, mula ora padha gumantung maring anggota liyané.<ref name="Diva 2"/>
351.333

besutan