Pisuhan: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
saderengipun nyuwun ngapunten ingkang katah, nggih...
 
sakmenika pisuhan tambahan saking daerah Tulungagung Ingandaya :
 
Silèt Kobong
 
GINDUS
 
mBok'ne Ancok
 
<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
6

besutan