Pop: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: gerakan -> obahan using AWB
c (Bot: Migrating 33 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1570925 (translate me))
c (→‎top: gerakan -> obahan using AWB)
 
* [[Pop (musik)]], sawijining sub aliran genre [[musik]] populèr.
* ''[[Pop art]]'', sawijining gerakanobahan kasenian sing muncul ing dasawarsa [[1950-an]].
* [[Pop (album)]], album musik taun [[1997]] saka [[U2 (band)|U2]].
 
352.737

besutan