Fardhu 'ain: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
shalat, solat -> salat using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4120378 (translate me))
c (shalat, solat -> salat using AWB)
 
Klebu jroning aktivitas iki :
* [[ShalatSalat Limang Wektu]]
* [[Pasa (Islam)|Pasa]]
* [[Kaji]] tumrap sing kuwagang
* [[Fardhu]]
* [[Fardhu kifayah]]
 
 
{{Islam-stub}}
352.737

besutan