Rafael van der Vaart: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Cathetan Suku: tambah kat using AWB
c (→‎top: akeh -> akèh using AWB)
c (→‎Cathetan Suku: tambah kat using AWB)
[[Kategori:Lair 1983]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Walanda]]
[[Kategori:Pamain Real Madrid CF]]
 
 
352.737

besutan