Miroslav Klose: Béda antara owahan

43 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Cathetan sikil: tambah kat using AWB
c (→‎Cathetan sikil: tambah kat using AWB)
c (→‎Cathetan sikil: tambah kat using AWB)
[[Kategori:Pamain Bèker Donya FIFA 2010]]
[[Kategori:Pamain Bèker Éropah UEFA 2012]]
[[Kategori:Pamain Bèker Donya FIFA 2014]]
352.737

besutan