Powiat Tczew: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: Polen using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
(→‎top: Polen using AWB)
}}
 
'''Powiat Tczew''' iku ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[PolandiaPolen]]. Kutha krajané ya iku [[Tczew]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania]] lan nduwé padunung 112.495 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
352.737

besutan