Miroslav Klose: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
Polen using AWB
c (→‎Cathetan sikil: tambah kat using AWB)
(Polen using AWB)
| fullname = Miroslav Josef Klose
| birth_date = {{birth date and age|1978|06|9|df=y}}
| birth_place = [[Opole]], PolandiaPolen
| height = 1,84 mèter
| position = [[panyerang]]
}}
 
'''Miroslav Klose''' utawa lair minangka '''Mirosław Marian Klose''' (lair ing [[9 Juni]] [[1978]] ing [[Opole]], [[PolandiaPolen]]) iku sawijining pamain bal-balan [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]].
Miroslav Klose saiki wis nduwèni garwa kanthi jeneng Silvia Klose. Dhèwèké wis nduwé putra kembar, jenengé Noah Klose lan Luan Klose.
Miroslav Klose uga tau éntuk terompah kencana amarga bisa ngasilké gol sing paling akèh ing Piala Dunia 2010.
 
==Babad slira==
Miroslav Klose inggih punika salah satunggaling pamain bal-balan nagari Jérman ingkang taksih wonten turunan PolandiaPolen. Miroslav Klose miyos wonten ing Opole, PolandiaPolen nalika kaping 9 Juni 1978. Klose dados panyerang ing tim nasional bal-balan Jérman.
Klose miwiti pakaryanipun, dados pamain bal-balan ingkang mumpuni, saking FC Hamburg. Lajeng ndhèrèk tim sanès inggih punika FC Kaiserslautern saking warsa 1999 dumugi warsa 2004. Klose nglajengaken pakaryanipun mawi mlebet ing Wèrder Brèmen. Ing warsa 2007 pindhah dhateng Bayern München. Ingkang kaping sepindhah, Klose nilar Bundesliga. Klose pindhah dhateng tim Lazio.
 
352.737

besutan