Rio Ferdinand: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
ganti kat using AWB
c (→‎Pranala Njawi: + kat using AWB)
(ganti kat using AWB)
Ferdinand kagungan kalih putra ingkang asmanipun Tate lan Lorenz, saking garwa ingkang asmanipun Rebecca Ellison.<ref name="internet2"/> Rio Ferdinand kawentar minangka tiyang ingkang sae ing kulawarganipun.<ref name="internet2"/> Ing semifinal FA Cup 2011, Ferdinand nyetir [[mobil]] piyambakan saking [[London]] dhateng [[Manchester]] supados saged ngancani garwanipun ingkang nalika semanten badhe nglairaken. Ferdinand nggadhahi rayi ingkang ugi dados pemain bal, [[Anton Ferdinand]].<ref name="internet2"/>
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
{{Skuat Manchester United}}
 
== Pranala Njawinjawi ==
{{id}}[http://www.bola.net/profile/rio_ferdinand/ ''Rio Ferdinand'']
 
[[Kategori:Pamain bal-balan Inggris]]
[[Kategori:Pamain Manchester United FC]]
[[Kategori:KalairanLair 1978]]
 
 
352.737

besutan