Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
* [[Daftar Laladan Tingkat II]]
 
== Pranala Jabanjaba ==
 
* [http://www.gunungkidulkab.go.id/ Situs Web Resmi Kabupatèn Gunung Kidul]
352.730

besutan