Surat Al Ikhlash: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
nglarasaké tembung using AWB
c (→‎Kautamane Maca Surat Al Ikhlas: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB)
(nglarasaké tembung using AWB)
# "Lan ora ana sawiji kang madhani." <ref>Kajarwakaken kanthi midhangetaken ''Tafsir Al-Quran Suci Basa Jawi'' anggitanipun Profesor K.H.R Muhammad Adnan.</ref>
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist|2}}
 
== Pranala jabanjaba ==
{{wikisource|Al-Qur'an/Al-Ikhlas|Surah Al-Ikhlas}}
{{Sura|112|[[Surat Al Lahab]]|[[Surat Al Falaq]]}}
352.737

besutan