Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
* Artikel ngrembug bab apa waé ngenani [[:w:Pratélan nagara atmabuh lan wewengkon swatantra ing Asia|Nagara ing Asia]]
* Artikel sing dikumpul déning panitya kudu dipriksa déning panitya liya
* Cathetan: Wusana, juri saka Wikipédia enggon-enggonan bakal nemtokaké yèn sawijining artikel tinampa utawaapa ora tinampa.
* Nalika panjenengan kasil nggawé artikel cacah 4 sing minangkani paugeran, panjenengan bakal nampa kertu pos WAW saka salah siji brayan agung Wikipédia ing Asia.
* Duta Asia Wikipédia bakal nampa partisara ditandhatangani saka Afiliyasi Asia uga saiji ketru pos tambahan. Wacaa kaca [[m:Wikipedia Asian Month/QA|Pitakon]] saperlu ngertèni information luwih.
* [[m:Wikipedia Asian Month/Onsite edit-a-thon|Besutandhing enggonan]]
* [[m:Wikipedia Asian Month/QA|Pitakon]]
* [[Wikipedia:Requested articles/Biography/By nationality]]
 
}}
 
63.840

besutan