Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|body =
==Paugeran==
'''Ringkesé mangkéné: Gawéagawéa artikel anyar ngenani Asia (wong, panggon, budaya, lsp.) kanthi mutu apik lan saorané ngandhut 300 tembung lan 3.000 bèt (''byte''), ora arupa artikel pratélan (artikel isiné mligi ''daftar''), ing wulan Novèmber 2016 iki.'''
* Artikel iki gawéan anyar déning panjenengan (ora ngembangaké artikel rintisan) sing digawé antara tanggal 1 Novèmber 2016 0:00 lan 30 Novèmber 2016 23:59 (UTC).
* Artikel ngemu saorané 300 tembung dawané kanthi 3.000 bèt gedhéné.
* Artikel ngrembug bab sing umum utawa kondhang.
* Artikel ngemu rujukan sing patut; ujar-ujaran sing rangu utawa bisa gawé padu ana ing sajeroning artikel kudu bisa diyektèkaké lumantar sitiran sing kapacak sajeroning artikel iku.
* Artikel kena awujud pertalan saka Wikipédia liya
* Artikel dudu wutuh pertalan mesin lan kudu nganggo basa sing patut
* Artikel ora kena perkara (kena tag déning admin)
63.840

besutan