Auguste Escoffier: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba
c (→‎Pranala Njaba: ganti using AWB)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba)
* [[Marie-Antoine Carême]]
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
 
== Pranala Njabanjaba ==
{{commons|Escoffier}}
 
 
 
{{DEFAULTSORT:Escoffier, Georges Auguste}}
[[Kategori:KalairanLair 1846]]
[[Kategori:Kapatèn 1935]]
[[Kategori:Juru masak Prancis]]
352.737

besutan