Perang ing Kurukshetra: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: replaced: satria → satriya (2)
c (→‎Misi damai Sri Kresna: bentuk -> wujud using AWB)
(→‎top: replaced: satria → satriya (2))
|strength1=7 ''Aksohini'' (7 divisi){{br}}Total ± 1.530.900 tentara
|strength2=11 ''Aksohini'' (11 divisi){{br}}Total ± 2.405.700 tentara
|casualties1= Meh kabèh prajurit. {{br}}Mung 7 kesatriasatriya sing urip: lima [[Pandawa]], [[Yuyutsu]], dan [[Satyaki]]
|casualties2= Meh kabèh prajurit. {{br}}Hanya 3 kesatriasatriya sing urip: [[Aswatama]], [[Krepa]], dan [[Kertawarma]]
}}
'''Perang ing Kurukshetra''' {{Sanskerta|कुरुक्षेत्रयुद्ध|Kurukṣētrayud'dha}}, sing dadi bagèyan paling penting saka carita ''[[Mahabharata]]''. Sing gawé sebab anané perang iku ya iku rebutan panguwasa antarané [[Pandhawa]] lan [[Kurawa]].[[Kurusetra]] sing dadi panggonan paprangan iki isih isa didelok tekan saiki. [[Kurusetra]] mapan ana ing laladan [[Haryana]], [[India]].
348.872

besutan