Zathura: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
replaced: film → filem (6)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
(replaced: film → filem (6))
[[Gambar:zathura_movie_poster.jpg|thumb|250px]|Zathura]]
'''Zathura''' inggih punika filmfilem ingkang dipunpundhut saking buku kang dipunkarang déning [[Chris Van Allbrug]]. [[Chris Van Allbrug]] piyambak inggih punika nulis filmfilem [[Jumanji]].
Zathura piyambak gadhahi carita kados pemain ing dolanan Zathura punika kados dherek ing jobo angkasa. Crita punika dipunwiwiti saking Danny lan Walter ingkang kakang adhi kang boten cocog. Kekalihipun gadhahi papan dolanan Zathura ing griya bapakipun.
Dolanan piyambak wiwitipun remenaken, kunci dipunpasang lan neken tombol. Mangke wonten kartu ingkang medal saking dolanan punika lan dados instruksi. Ananging yèn dolanan punika dipunlanggar, mangke wonten prastawa ingkang saged ngancam kekalih piyabak.
Film Zathura piyambak dipunsutradarai déning [[Jon Favreau]].<ref>{{id}}[http://www.kapanlagi.com/film/internasional/zathura-kisah-seru-papan-mainan-luar-angkasa.html www.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 1 September 2011)</ref>
== Profil saking Film Zathura ==
Profil ing filmfilem Zathura piyambak inggih punika:
*Aktor lan Atris ing filmfilem Zathura:
#[[Tim Robins]]
#[[Kristen Steward]]
*Sutradara:
[[Jon Favreau]]
*Jenising filmfilem:
Fantasi
*Produksi déning:
[[Columbia Pictures]]
*Durasi filmfilem: [[113]] [[menit]]<ref>{{id}}[http://www.21cineplex.com/zathura-a-space-adventure,movie,1352.htm www.21cineplex.com](dipuntingali tanggal 1 September 2011)</ref>
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
352.737

besutan