Emma Watson: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
replaced: film → filem (6)
(→‎Pranala njawi: ganti kat using AWB)
(replaced: film → filem (6))
| image = Emma Watson GoF Premiere Crop.jpg<!-- EDITORS: This is a free image; DO ''not'' use fair-use images to identify living, public people. Please see WP:NONFREE. -->
| imagesize =
| caption = [[artis]] filmfilem '''[[Harry Potter]]'''
| birth_name = Emma Charlotte Duerre Watson
| birth_date = {{Birth date and age|1990|4|15|df=yes}}
}}
 
'''Emma Charlotte Duerre Watson''' ({{lahirmati|[[Paris]], [[Prancis]]|15|4|1990}}) inggih punika salah satunggalipun [[aktris]] saking negari [[Inggris]] ingkang dados paraga [[Hermione Granger]] wonten ing filmfilem '''[[Harry Potter]]'''.<ref name="internet2">{{en}}[http://movies.nytimes.com/person/300014/Emma-Watson|accessdate=12 '''Emma Watson'''] dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)</ref> Emma Watson punika putranipun pasangan [[pengacara]] Chris lan Jacqueline ingkang sapunika sampun pegatan.<ref name="internet1"/> Watson nggadhahi setunggal rayi jaler ingkang naminipun Alex.<ref name="internet1"/> Watson manggèn kaliyan ibunipun, lan rayinipun Alex Watson manggèn kaliyan ramanipun.<ref name="internet1"/>
 
Watson nelasaken wekdal nalika alit ing kitha [[Paris]], [[Prancis]], [[Oxford]], [[Inggris]].<ref name="internet1"/> Nalika taksih sekolah Watson ndhèrèk ''Dragon School'', satunggalipun sekolah swasta. Watson sekolah ing sekolah punika ngantos dumugi wulan Juni [[2003]].<ref name="internet1"/>
 
Sadèrèngipun main filmfilem Harry Potter, sejatosipun Emma Watson dèrèng nggadhahi pengalaman ingkang kathah bab akting.<ref name="internet1"/> Sasanèsipun sekolah, Watson nggadhahi aktivitas nyerat ''[[puisi]]'' utawi [[geguritan]]. Watson naté ndhèrèk lomba nyerat ''puisi'' lan dados jawaranipun.<ref name="internet1"/>
 
Emma punika satunggalipun priyantun èstri ingkang nggadhahi sipat blabah lan pinter.<ref name="internet1"/>
== Karir ==
[[Gambar:Emma Watson serge.jpg|Watson taksih maringi tapak asma dhumateng ''fans'' ing njawinipun gedhung [[Grauman's Chinese Theatre]], 2007|right|thumb|200px]]
Karir Watson ingkang sepisanan inggih punika dados laré ingkang wonten ing griya sakit Norwich ing filmfilem kanthi irah-irahan ''Knowing Me, Knowing Yule''.<ref name="internet1"/> Emma miwiti akting minangka Harmonie Granger ing filmfilem Harry Potter lan Sorcerer's Stone ing taun 2001.<ref name="internet1"/> Aktingipun saged narik kawigatosanipun tiyang kathah. Salajengipun Watson main malih ing filmfilem Harry Potter ingkang salajengipun.<ref name="internet1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/e/emma_watson/ '''Emma Watson'''] dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan