Kali Niger: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Kali Niger jroning carita fiksi: replaced: film → filem (2)
(→‎Réferènsi: nglarasaké using AWB)
(→‎Kali Niger jroning carita fiksi: replaced: film → filem (2))
 
== Kali Niger jroning carita fiksi ==
Bageyan jarak dawa hilir kali Niger nduwèni latar jroning carita-carita pengripta [[novel]] [[Clive Cussler]], uga jroning carita sawijining filmfilem ''aksi-petualangan'' ing [[taun]] [[2005]] "[[Sahara (filmfilem)|Sahara]]". Kali kang uga didadekake latar mburi karya gedhé T. Coraghessan Boyle, "''Water Music''".
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan