Arthur C. Clarke: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, film → filem
c (→‎Pranala jaba: ganti kat using AWB)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, film → filem)
[[Gambar:Arthur C. Clarke 2005-09-09.png|thumb|Arthur C. Clarke ing taun 2005]]
'''Sir Arthur Charles Clarke''' (Minehead, Somerset, [[Inggris]], [[16 Desember]] [[1917]] - [[Sri Lanka]], [[19 Maret]] [[2008]]) iku sawijining [[penulis]] fiksi èlmiyah lan èlmuwan saka [[Britania Raya]]. Clarke dadi misuwur déning buku fiksi èlmiyahé ''[[2001: A Space Odyssey]]'' sing didadèkaké filmfilem déning [[Stanley Kubrick]] in taun [[1968]].
 
Arthur C. Clarke dianggep salah siji saka "Telu Priyagung" ing donya fiksi èlmiyah, karo [[Robert A. Heinlein]] lan [[Isaac Asimov]].
Clarke uga wis tau nulis rong otobiografi, ''Ascent to Orbit'' lan ''Astounding Days''.
 
== Pranala jabanjaba ==
{{wikiquote}}
* {{en}} ''[http://www.clarkefoundation.org/ The Arthur C. Clarke Foundation]''
352.737

besutan