Makedonia Wétan lan Trasia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
* [[Xanthi|Xánthi (Ξάνθη)]]
 
== Pranala jabanjaba ==
* [http://www.remth.gr/ Periphery Makedonia lan Trasia]
 
352.737

besutan