Fredrikstad: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn kosmètik
(→‎top: éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn kosmètik)
'''Fredrikstad''' punika '''[[Dhaftar désa ing Norwegia|désa]]''' dumunung ing nagara [[Norwegia]].
 
== Delengen uga ==
* [[Dhaftar désa ing Norwegia]]
 
== Réferènsi ==
{{Reflist}}
{{stub|Éropah}}
 
[[Kategori:Dhaptar désa ing Norwegia]]
 
 
{{stub|Éropah}}
8.572

besutan