Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

191 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
sugeng rawuh jenengku Ahmad Bani Khoirul Umam, Aku saka kutha Sidoarjo JawaTimur,Indonesia
[[Wikipedia]] iku [[ensiklopedia]] bebas sing ditulis kanthi gotong royong ing antarané para panganggo lan para kadang sing maos. Artikel-artikel ing ngisor iki bisa mènèhi pituduh marang panjenengan bisa carané maca, ngurusi, lan mèlu gawé reja situs iki bèn bisa tambah apik.
 
Kaca iki isih durung rampung kagawé. Upama panjenengan arep mbiyantu nerjemahaké bisa ngrujuk menyang [http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Help:Contents&oldid=4392400 pitulung ing Basa Inggris] utawa sapérangan ing [http://id.wikipedia.org/wiki/Bantuan%3AIsi basa Indonesia].
[[zh-cn:Wikipedia:%E5%B8%AE%E5%8A%A9]]
 
Ihr stinkt-->
6

besutan