Bumbu pawon: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{rempah-rempah}}
 
[[Kategori:Bumbu|Tetanduran jamu lan bumbu]]
 
[[da:Ingrediens (mad)]]
4.185

besutan