Segovia: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Situs Warisan Donya UNESCO karo Situs Warisan Donya
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (Bot: Ngganti katégori Situs Warisan Donya UNESCO karo Situs Warisan Donya)
 
{{Spanyol}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Spanyol]]
[[Kategori:Situs Warisan Donya UNESCO]]
 
 
{{geo-stub}}
 
[[io:Provinco di Segovia]]
3.311

besutan