Agustadi Sasongko Purnomo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Tokoh militer karo Tokoh militèr
(→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
c (Bot: Ngganti katégori Tokoh militer karo Tokoh militèr)
 
{{DEFAULTSORT:Purnomo, Agustadi}}
{{indo-bio-stub}}
 
[[Kategori:Lair 1952]]
[[Kategori:KSAD]]
[[Kategori:Tokoh Surabaya]]
[[Kategori:Tokoh militermilitèr]]
[[Kategori:Biografi]]
 
 
{{indo-bio-stub}}
3.311

besutan