16 Agustus: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 146 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2812 (translate me))
''' 16 [[Agustus]] ''' punika, dinten ingkang kaping 228 utawi 229 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[15 Agustus]] – [[16 Agustus]] – [[17 Agustus]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Agustus]]
348.872

besutan