5 Novèmber: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 146 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2993 (translate me))
Tidak ada ringkasan suntingan
''' 5 [[November]] ''' punika, dinten ingkang kaping 309 utawi 310 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|5 November}}
:[[4 November]] - [[5 November]] - [[6 November]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Novèmber]]
352.737

besutan