8 Novèmber: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 148 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2990 (translate me))
Tidak ada ringkasan suntingan
''' 8 [[November]] ''' punika, dinten ingkang kaping 312 utawi 313 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1937]] - Paméran [[Nazi]] ''Der ewige Jude'' ("Tiyang Yahudi Abadi") dipunbikak ing [[München]].
 
* [[2009]] - [[Slowakia]] nutup jalur tapel wates kaliyan [[Ukraina]] amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.
{{sumber|url=http://internasional.kompas.com/read/xml/2009/11/08/09270544/750.000.kena.flu.jalan.perbatasan.ditutup|nama=Kompas.com}}
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[7 November]] - [[8 November]] - [[9 November]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Novèmber]]
352.737

besutan