2018: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrating 79 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q25291 (translate me))
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
== Pati ==
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Abad kaping 21]]
352.737

besutan