Wong Banjar: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen
c (→‎Populasi suku Banjar: akeh -> akèh using AWB)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen)
* [[Pevita Eileen Pearce]], Artis lan pemeran Indonésia
 
== DelengUga ugadelengen ==
 
* [[Kabupatèn Banjar]]
{{reflist}}
 
== Pranala jabanjaba ==
* {{id}} [http://tajudinnoorganie.blogspot.com/2009/05/sejarah-kehidupan-ing-tanah-banjar.html sejarah kerajaan ing Tanah Banjar]
* {{id}} [http://utuhpaloi.xbrain.biz/ Blog Banjar Alai Kampung Sri Lalang]
352.737

besutan