Pendhidhikan anak usia dini: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrating 6 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1472221 (translate me))
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* [[Lingkungan]]
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Pendhidhikan dhasar]]
* [[Pendhidhikan menengah]]
352.737

besutan