Misa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
[[Gambar:Missale_Romanum.jpg|260px|right|thumb|<center>Edhisi pungkasan (2002) saka Missale Romanum</center>]]Prayaan Ekaristi ing [[Gréja Ortodoks|Gréja-Gréja Wétan]], [[Ritus Timur|kalebu Gréja-Gréja Wétan]] sing ana ing sajeroning [[Komuni penuh|persekuthuan penuh]] karo [[Tahta Suci|Tahta Suci Roma]] migunakaké istilah liya, umpamané ''Liturgi Suci'', ''Qurbana Kudus'', lan ''Badarak''. [[Denominasi Kristen|Denominasi]] Kulon sing ora dumunung jroning pasekuton penuh karo Gréja Katulik Roma, kaya Kekristenan Calvinis, biasané luwih seneng migunakaké istilah liya.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Missale Romanum]]
* [[Ritus Romawi]]
348.872

besutan