Montenégro: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen
(éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
Kutha utama Giri Cemeng ya iku: kutha krajan [[Podgorica|Podgoritsa]] (padunung 139.000), [[Nikšić|Niksic]] (61.700), [[Pljevlja|Plyewlya]] (18.800), lan [[Bijelo Polje|Biyelo Polye]] (17.100). Tilas kutha krajan karajan ya iku [[Cetinje|Setinye]].
 
== Uga pirsanidelengen ==
* [[Géografi Montenégro|Géyografi Giri Cemeng]]
* [[Ékonomi Montenégro|Ékonomi Giri Cemeng]]
348.872

besutan