UNDP: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (Bot: Ngganti katégori Perserikatan Bangsa-Bangsa karo Pasarékatan Bangsa-Bangsa)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
* [[PBB|Perserikatan Bangsa-bangsa]]
 
== Pranala jabanjaba ==
 
* {{en}} [http://www.undp.org/ Situs Resmi UNDP]
{{PBB}}
[[Organisasi Internasional]]
{{Stub}}
 
[[Kategori:Pasarékatan Bangsa-Bangsa]]
 
 
{{Stub}}
348.872

besutan