Georg Wilhelm Friedrich Hegel: Béda antara owahan

replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba
c (→‎Pranala Njaba: + kat kanggo dipriksa using AWB)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba)
Filosofi politise diatur ana ''The Philosophy of Right'' (1821) lan cathetan kuliahe ana ''History of Philosophy, Philosophy of History and of Art'', kang pungkasan sawijining sumbangan penting kanggo estetika, diterbitake sacara anumerta.<ref name="GWFH hg"/>
 
==Cathetan Sukusuku==
{{Reflist}}
 
==Pranala Njabanjaba==
*[https://www.britannica.com/biography/Georg-Wilhelm-Friedrich-Hegel Biografi ana britannica.com]
*[http://www.historyguide.org/intellect/hegel.html Laman web historyguide.org]
352.737

besutan