Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

49 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Paus Italia karo Paus Itali
 
{{Daftar Paus}}
{{Paus-stub}}
 
[[Kategori:Paus]]
[[Kategori:Lair 1854]]
[[Kategori:Pati 1922|Benediktus 15]]
[[Kategori:Paus|Benediktus 15Itali]]
[[Kategori:Paus Italia|Benediktus 15]]
[[Kategori:Pendunung asli Genoa|Benediktus 15]]
 
 
{{Paus-stub}}
3.311

besutan