Emma Watson: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
== Karir ==
[[Gambar:Emma Watson serge.jpg|Watson taksih maringi tapak asma dhumateng ''fans'' ing njawinipun gedhung [[Grauman's Chinese Theatre]], 2007|right|thumb|200px]]
Karir Watson ingkang sepisanan inggih punika dados laré ingkang wonten ing griya sakit Norwich ing filem kanthi irah-irahan ''Knowing Me, Knowing Yule''.<ref name="internet1"/> Emma miwiti akting minangka Harmonie Granger ing filem Harry Potter lan Sorcerer's Stone ing taun 2001.<ref name="internet1"/> Aktingipun saged narik kawigatosanipun tiyang kathah. Salajengipun Watson main malih ing filem Harry Potter ingkang salajengipun.<ref name="internet1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/e/emma_watson/ '''Emma Watson'''] dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
 
== Pranala njawi ==
{{id}} [http://id.omg.yahoo.com/news/emma-watson-cinta-pertamaku-adalah-tom-felton-khjx-0000366235.html ''Emma Watson: Cinta Pertamaku Adalah Tom Felton'']
{{bio-stub}}
 
11.303

besutan