Bocah: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
alihkan cithakan
c (alihkan cithakan)
'''Bocah''' (krama: '''laré''') utawa '''anak''' iku wong utawa manungsa kang isih cilik utawa kang isih dirumati karo [[wong tuwa]]. Luwih trepé bocah iku fase antara bayi lan wong diwasa.
 
{{RintisanStub}}
 
[[Kategori:Manungsa]]
11.296

besutan