Pandhawa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Panitisan: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu (2)
c (→‎Bratasena: dewasa, dhewasa, dhéwasa -> diwasa using AWB)
(→‎Panitisan: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu (2))
== Panitisan ==
 
Miturut tradhisi [[HinduHindhu]], Pandhawa punika panitisanipun dewa:
* [[Yudistira]] titisan Dewa [[Yama (HinduHindhu)|Yama]], dewa akhirat;
* [[Bima (tokoh Mahabharata)|Bima]] titisan Dewa [[Bayu]], dewa angin;
* [[Arjuna]] titisan Dewa [[Indra]], dewa perang;
351.333

besutan