Wisnu: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: replaced: Hindhu Awatara → Hindu Awatara
(→‎top: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu (2))
(→‎top: replaced: Hindhu Awatara → Hindu Awatara)
{{Tokoh Mahabharata}}
{{dewa Hindhu}}
{{HindhuHindu Awatara}}
 
{{Artikel Dhasar}}
348.872

besutan