Kutha Administrasi Jakarta Wétan: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan, Wetan → Wétan
(→‎Pemerentahan: Jatinagara -> Jatinegara (jeneng), replaced: Jatinagara → Jatinegara (2))
(éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan, Wetan → Wétan)
 
== Geografis ==
1060 49' 35'' [[Bujur wetanwétan]] lan 060 10' 37'' [[Lintang kidul]]
 
== Pemerentahan ==
Kutha Jakarta Timur ketata saking 10 [[kecamatan]] lan 65 [[kelurahan]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Jakarta WetanWétan inggih punika:
# [[Kecamatan Matraman, Jakarta Timur|Kecamatan Matraman]]
# [[Kecamatan Jatinegara, Jakarta Timur|Kecamatan Jatinegara]]
352.737

besutan