Biosfer: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: planet → planèt, ndukung → njurung, isa → bisa (2), bagian → pérangan, kehidupan → panguripan, sisi → sisih, kewan → kéwan, Kewan → Kéwan, wae → waé, antarane → antarané, tegese → tegesé, tetandhu...
c (Bot: Migrating 67 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q42762 (translate me))
(→‎top: éjaan, replaced: planet → planèt, ndukung → njurung, isa → bisa (2), bagian → pérangan, kehidupan → panguripan, sisi → sisih, kewan → kéwan, Kewan → Kéwan, wae → waé, antarane → antarané, tegese → tegesé, tetandhu...)
'''Lapisan Biosfer''' iku bagianpérangan sisisisih njaba planetplanèt [[bumi]] sing isabisa ndukungnjurung kehidupanpanguripan. Lapisan iki antaraneantarané lapisan [[udara]], [[lemah]] uga [[banyu]], tegesetegesé enggon sing isabisa kanggo urip apa waewaé ([[Sato KewanKéwan|kewankéwan]], [[tetandhurantetanduran]], [[virus]] lan liya liyaneliyané).
 
[[Kategori:Bumi]]
 
{{stub}}
 
{{stub}}
[[Kategori:Bumi]]
 
[[he:אקולוגיה#הביוספרה]]
352.737

besutan