Arkhimédès: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen liyané: éjaan, replaced: liyane → liyané
(→‎Uga delengen liyane: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
(→‎Uga delengen liyané: éjaan, replaced: liyane → liyané)
Archimedes misuwur déning karyanipun ing ngèlmu [[geometri]], [[hidrostatika]] saha [[mekanika]].
 
== Uga delengen liyaneliyané ==
* [[Daftar Tokoh Profesi]]
 
{{Artikel Dhasar}}
{{CommonscatCommons category|Archimedes}}
 
[[Kategori:Lair 287 SM]]
352.737

besutan