Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Propinsi → Provinsi, propinsi → provinsi
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Propinsi → Provinsi, propinsi → provinsi)
 
| angka BPS =
| propinsiprovinsi = Jawa Tengah
 
| dati2 = Kabupatèn
| cacah dati4 = 16}}
 
'''Gantiwarna''', (panulisan jroningsajeroning [[Basa Indonésia]]: Gantiwarno), iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]], [[Jawa Tengah|PropinsiProvinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
# [[Baturan, Gantiwarna, Klathèn|Baturan]]
352.737

besutan